Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 041 230 40 81
E-MAIL: starosta@zborovnadbystricou.sk

Vyberte váš jazyk

dolezity oznam 300x179V súvislosti so šírením koronavírusu a na základe spoločného stretnutia primátora mesta a starostov obcí zo dňa 12.03.2020, ktorého predmetom bolo i riešenie týchto opatrení, boli dohodnuté spoločné postupy jednotlivých samospráv. Z toho dôvodu žiadame občanov, aby riešili len to, čo je naozaj nevyhnutné a dôležité!

 

 

Od pondelka 16.03.2020 bude Obecný úrad v Zborove nad Bystricou fungovať v režime nestránkového dňa, to znamená, že hlavný vchod do priestorov budovy bude uzamknutý, a to až do ODVOLANIA.

Telefonické kontakty:
Sekretariát obecného úradu: 041 230 40 81 / klapka 11
Dane a pozemky: 041 230 40 81 / klapka 16
Matrika: 041 230 40 81 / klapka 15

E-mailové kontakty:
- sekretariát, stavebný úrad - Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
- sekretariát - Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
- starosta - Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
- financie - Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
- matrika, mzdy, personalistika, kultúra - Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
- sociálne, projekty, eurofondy - Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
- pozemky, dane, regionálny rozvoj - Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
- pokladňa - Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

V prípade nevyhnutných prípadov a vybavovania pohrebu kontaktujte prednostu obecného úradu Mgr. Marcela Kormanca na tel. č. 0911 907 251.

region mala fatraeuressnowparadisepasportmojekysuce logo