Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 041 230 40 81
E-MAIL: starosta@zborovnadbystricou.sk

Vyberte váš jazyk

36776747 mlRiaditeľstvo ZŠ s MŠ v Zborove nad Bystricou oznamuje rodičom, že zápis do 1. ročníka ZŠ pre školský rok 2020/2021 sa uskutoční dňa 21. apríla 2020 (utorok) v čase od 12.00 - 16.00 hod. v hlavnej budove základnej školy.

 

 

 

Na zápis je potrebné prísť s dieťaťom a doniesť rodný list dieťaťa, občiansky preukaz rodiča, kartičku poistenca dieťaťa, ak je dieťa zdravotne postihnuté aj doklad o zdravotnom postihnutí a poplatok 15 eur na zakúpenie pracovných zošitov pre budúcich prvákov. Na zápis je potrebné prísť s dieťaťom, ktoré k 31.8.2020 dovŕši šesť rokov.

 

Elektronická prihláška

 

V prípade, že rodič žiada pre svoje dieťa odklad povinnej školskej dochádzky, musí s ním prísť na zápis a informovať školu.

Súčasťou žiadosti o odklad povinnej školskej dochádzky o jeden rok je:
- odporučenie všeobecného lekára pre deti a dorast,
- odporučenie príslušného zariadenia výchovného poradenstva a prevencie (CPPPaP).

Ak zákonný zástupca dieťaťa požiada o to, aby bolo na plnenie povinnej školskej dochádzky výnimočne prijaté dieťa, ktoré nedovŕšilo šiesty rok veku, je povinný k žiadosti predložiť súhlasné vyjadrenie príslušného zariadenia výchovného poradenstva a prevencie a súhlasné vyjadrenie všeobecného lekára pre deti a dorast.

 

Zborov nad Bystricou 6.3.2020

 

                                                                 PaedDr. Milan Križan
                                                                      riaditeľ školy

 

region mala fatraeuressnowparadisepasportmojekysuce logo