Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 041 230 40 81
E-MAIL: starosta@zborovnadbystricou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb zaciatok skolskeho rokaMilé deti, rodičia, učitelia a priatelia,
pobyt v materskej škole je pre detičky veľmi dôležitým obdobím. Deti sa tu učia zručnostiam, istej disciplíne, učia sa nové hry, objavujú svoju kreativitu a vynaliezavosť, no najmä si osvojujú pocit byť v kolektíve.

V tomto kolektíve, samozrejme, vďaka bezúhonnej práci pani učiteliek, neskôr dokážu vytvárať úžasné veci: divadelné pásma, výtvarné práce, ba aj podávať výnimočné športové výkony či uspieť v olympiáde.

V MY Kysuckých novinách sa rozhodli vytvoriť priestor pre rozpoznanie šikovných škôlkarských talentov. Zároveň chcú venovať pozornosť práci obetavých učiteľov, ktorí šikovnosť našich malých výmyselníkov poháňajú vpred. Každý týždeň sa preto rozhodli predstaviť jednu materskú školu prostredníctvom detských prác, výsledkov a úspechov. Oceniť prácu materských škôl a rozhodnúť o najšikovnejších škôlkaroch môžete aj Vy svojím hlasovaním.


Každý týždeň bude v MY Kysuckých novinách uverejnený hlasovací kupón, prostredníctvom ktorého budete môcť Vami vybranej škole odovzdať hlas. Hlas bude platný len na kupóne vystrihnutom z novín. Súťaž potrvá odteraz do 20. mája. V utorok 28. mája budú známe výsledky.

Naša materská škola súťaží pod číslom 8. Vystrihnuté kupóny môžete priniesť aj na sekretariát obecného úradu, odkiaľ ich zašleme priamo do redakcie novín.


Víťazná škola získava tieto ceny:
1.miesto: školský výlet v hodnote 400 €, zabezpečená cesta autobusom, vecné ceny, detské knižky a CD, torta
2.miesto: vecné ceny v hodnote 200 €, detské knižky a CD, sladké dobroty
3.miesto: vecné ceny v hodnote 100 €, detské knižky a CD, sladké dobroty

Ceny v hodnote 100 € sú pripravené aj pre hlasujúcich.

 

Ďakujeme za každý jeden hlas pre našich škôlkarov. Aj ten môže rozhodnúť!

region mala fatraeuressnowparadisepasportmojekysuce logo