Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 041 230 40 81
E-MAIL: starosta@zborovnadbystricou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb dolezite111Starosta obce Zborov nad Bystricou opätovne žiada všetkých obyvateľov obce na dodržiavanie pokynov vyplývajúcich z mimoriadnej situácie, a to:

1. Občanov obce nad 60 rokov, ktorí nie sú zamestnaní, prosí, aby ostali vo svojich domácnostiach a len vo veľmi nevyhnutných prípadoch vychádzali na verejnosť a verejné priestranstvá.

 

2. Oznamuje seniorom, že Obecný úrad v Zborove nad Bystricou ponúka možnosť zabezpečiť nevyhnutný nákup základných potrieb, a to prostredníctvom t. č. 0911 907 251 – prednosta OcÚ p. Kormanec.

3. Vyzýva všetkých občanov, aby dôsledne dodržiavali všetky nariadenia obce a Vlády Slovenskej republiky, ktoré boli zverejnené a sú priebežne zverejňované.

4. Žiada všetkých občanov, aby sa v čo najväčšej miere zdržiavali vo svojich domácnostiach, pretože jediným liekom voči koronavírusu, je izolácia.

5. Blížia sa Veľkonočné sviatky, preto prosím občanov, aby sa nenavštevovali a zdržiavali sa vo svojich domácnostiach.

6. Vyzývam mládež, aby sa vo večerných hodinách nezhromažďovala na verejných priestranstvách, lebo ohrozujú zdravie svojich rodičov a starých rodičov.

 

Vážení občania,

prosím Vás, aby ste všetky usmernenia, nariadenia a pokyny dodržiavali a nebrali ich na ľahkú váhu. Spoločne - zodpovedným prístupom túto ťažkú situáciu zvládneme. Záleží na každom jednom z nás ako sa budeme správať a pristupovať k usmerneniam. Buďte pokojní, trpezliví a ohľaduplní. Prajem Vám hlavne veľa zdravia.
ĎAKUJEM.

 

PaedDr. Juraj Hlavatý, starosta obce

region mala fatraeuressnowparadisepasportmojekysuce logo